"Nők a munka világában": Munkaerő piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése

TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0285

A Békés Megyei Nők Egyesülete (5600 Békéscsaba, Széchenyi út 4.) pályázatot nyújtott be a „Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése c. pályázati felhívásra, amely a civil szervezetek standardizált munkaerő-piaci szolgáltatás nyújtásához szükséges fejlesztéseit hivatott támogatni.

Az egyesület 8 000 000 Ft, 100% vissza nem térítendő támogatásban részesült. A program 2013. március 1. - 2014. február 28. közötti időszakban valósul meg.
Célja a munkaerő-piaci szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetek fejlesztése, a szolgáltatói kapacitások megerősítése. A fejlesztés eredményeképpen a szervezetünknek nagyobb esélye lesz a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat által működtetett munkaerő-piaci szolgáltatások rendszerébe való bekapcsolódásra.
A projekt megvalósítása során elkészül az Egyesületünk szervezetfejlesztési terve, és a munkaerő-piaci szolgáltatásokhoz kapcsolódó minőségirányítási rendszer kerül bevezetésre. A hatékony szolgáltatásnyújtás érdekében egy fő munkavállalónk képzésben vett részt.